close
تبلیغات در اینترنت
انجام پایان نامه
فوت و فن چایی دم کردن حرفه ای
loading...

عکس جدید,اس ام اس,مدل,زناشویی,فال,آرایش و زیبایی,دکوراسیون

اصول دم کردن چای: - بهتر است از ظرف، کتری یا قوری، و حتی فنجان‌های چینی برای دم کردن یا نوشیدن چای استفاده کنید. - سرامیک لعابدار و ظروف شیشه‌ای…

فوت و فن چایی دم کردن حرفه ای

اصول دم کردن چای:

- بهتر است از ظرف، کتری یا قوری، و حتی فنجان‌های چینی برای دم کردن یا نوشیدن چای استفاده کنید.

- سرامیک لعابدار و ظروف شیشه‌ای نیز در مراتب بعدی مناسبند اما سعی کنید از کتری‌های آلومینیومی، ظروف مسی یا برنجی استفاده نکنید. این ظروف اگرچه در قدیم استفاده می‌شده‌اند، افزون بر آن‌که مزه، طعم و حتی عطر چای را عوض می‌کنند، به سبب ایجاد واکنش شیمیایی برای حفظ سلامت مناسب نیستند (به عنوان مثال تانن محلول در چای با آهن موجود در قوری استیل).

- در صورتی که پیش از ریختن چای در قوری یا کتری آن را کمی زیر شیر آب گرم بگیرید تا جداره و محفظه آن اندکی گرم شود، چای بهتر و زودتر دم می‌آید.

- اگر می‌خواهید از خود یا مهمانانتان بهتر پذیرایی کنید، یادتان باشد آب سرد در سماور بریزید. احتمالا پیش آمده که بر سطح چای درون استکان یا فنجان خود لکه‌هایی مثل اثرات چربی ببینید. این لکه‌ها نشان می‌دهد آب گرم یا حتی داغ در سماور ریخته شده. استفاده از آب گرم برای زود جوش آمدن سماور، علاوه بر کاهش کیفیت و مزه، به شکل و ظاهر چای هم لطمه می‌زند.

- بهتر است در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید. آبی که به مدت طولانی یا چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش می‌دهد.

- برای دم کردن چای سیاه بگذارید آب درون سماور کاملا به جوش آید سپس آن را روی چای ریخته و دقایقی برای دم کشیدن صبر کنید. برعکس، برای دم کردن چای سبز، آب به هیچ وجه نباید بجوشد و حرارتی در حد 10 درجه هم برای آن کافی است. این آب را روی چای سبز درون فنجان یا قوری بریزید و چند دقیقه در آن را گذاشته، سپس کیسه را خارج کرده یا برگ‌ها را صاف کنید و نوش جان فرمایید.

- با توجه به نوع چای، زمان دم آمدن آن متفاوت است.

- چای سبز بین سه تاپنج دقیقه دم می‌کشد. اگر چای بسته‌بندی شده خریده‌اید در قسمت توضیح مشخصات یا طریقه دم کردن، باید زمان مناسب آن هم ذکر شده باشد.

- برای چای سیاه، این زمان در آنها که به «زود دم» معروفند کمتر از پنج تاهفت دقیقه نیست. دم کشیدن برخی چای‌های موسوم به «دیر دم» نیز بین ده تا 16 دقیقه به درازا می‌انجامد. برای حفظ کیفیت و خاصیت چای بیش از این نباید عمل صاف کردن را به تاخیر انداخت.

- صاف نکردن چای در میان ما ایرانی‌ها رواج بسیار دارد و از آن دست عادت‌های غلطی به شمار می‌رود که شنیدن اصطلاح «جوشیده» و تشخیص معنا و حتی مزه آن برای نوجوانان و جوانان هم نیازی به توضیح بیشتر ندارد.

- ما عادت داریم هزینه و زمانی را صرف کنیم تا چایی مناسب و خوش‌رنگ‌وعطری دم کنیم اما فقط به قدر یکی‌دو استکان اول، از آن سود واقعی و لذت جانبی می‌بریم! برای آن‌که جلوی ضرر مالی و خالی شدن جیبتان را بگیرید و مزه چای تازه‌دم را همواره حفظ کرده باشید بلافاصله پس از دم کشیدن چای، قوری را از بخار سماور، گرم‌کن برقی یا شعله دور کنید و چای درون آن را در قوری یا کتری دیگری بریزید تا تفاله یا پوره آن جدا شود.

- برای قوری دوم، روپوش یا پوششی کیسه‌ای در اندازه و قالب مناسب تهیه کنید تا از سرد شدن سریع چای جلوگیری کند و مدتی بیشتر گرما را در خود نگاه دارد. این چای، دیگر جوشیده و بی‌خاصیت و تا مدتی طولانی‌تر بدطعم نخواهد شد و هزینه خرید یا وقت و تلاش خود را هم هدر نداده‌اید .

- یکی دیگر از عادت‌های غلط ما در نوشیدن چای همراهی آن با قند یا شکر است. قند و شکر محلول در چای خواص مفید آن را از بین می‌برد و در برخی موارد مضراتی هم در پی دارد. اگر نمی‌توانید، کم‌کم، خودتان را عادت دهید چای را بدون قند بنوشید. پس از مدتی قند را کاملا کنار خواهید گذاشت و بامزه واقعی چای بیشتر کنار خواهید آمد؛ فواید درمانی، دارویی و حتی اقتصادی بیشتری هم نصیبتان می‌شود!

اصول نگهداری:

- چای خشک را در ظروف دربسته شیشه‌ای یا چینی نگهداری کنید. به این‌گونه نه تنها عمر مفید چای را حفظ کرده‌اید، عطر آن هم دیرتر می‌پرد و خواصش ماندگارتر خواهد بود.

- فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و مانایی چای است. ظروف و بسته‌های چای را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید.

- گذاشتن بسته یا ظرف چای در کنار سماور بدترین روش نگهداری آن است. اگر هیچ چاره‌ای ندارید به مقدار نیاز برای دو یا سه روزتان را درون ظرفی بریزید و دور آن را با فویل آلومینیومی بپیچید تا با گرما، نور و رطوبت کمتری در تماس باشد و عطر آن نیز خارج نشود.

- چای هم مثل خیلی مواد خوردنی دیگر تاریخ انقضا دارد. انواع متفاوت آن اگر بدرستی نگهداری شود از 18 ماه تا دو سال با توجه به نوعشان خواص خود را حفظ می‌کنند. به تاریخ بسته دقت کنید و از انبار کردن بیش از نیاز آن خودداری کنید.

- بوی مواد خوراکی دیگر بخصوص مواد تند براحتی به چای خشک سرایت می‌کند و عطر آن را تغییر می‌دهد. از قرار دادن چای در کنار این مواد، بخصوص سیر، پیاز، آبلیمو و... خودداری کنید.

منبع:جام جم

 

همه فوت و فن های دم کردن چای به شیوه حرفه ای - پایگاه خبری تحلیلی قم فردا

www.qomefarda.ir/news/138299
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، چای؛ نوشیدنی محبوب ما ایرانیان است و در تمام مهمانی‌ها از جایگاه خاصی برخوردار است اما درست کردن یک چای خوش آب‌و رنگ و ...

فوت وفن های حرفه ای دم کردن چای سالم و گوارا! - الو دکتر

www.alodoctor.ir/.../فوت-وفنای-حرفه-ای-دم-کردن-چای-سالم-و-گوا...
Jul 15, 2016 - چای، نوشیدنی بسیاری از مردم است اما از مرحله دم کردن تا هنگام نوشیدن آن هم مثل هر کار دیگری باید آداب و روشهایی خاص را پی گرفت تا به نتیجه‌ای ...
آموزش بهترین روش دم کردن چای : برای هر قوری بسته به نوع چای 1 - 2 قاشق ... اگر میخواهید چای زووتر دم بکشد پارچه ای روی قوری قرار دهید و پس از دم کشیدن پارچه را ...

راز دم کردن یک چای بی نظیر - پرداد

www.pardad.ir/_راز-دم-کردن-یک-چای-بی-نظیر_8117.aspx
Apr 26, 2014 - برگ های چای و نحوه دم کردن آن موارد بسیاری مهمی در میزان کیفیت چای دارند. به خاطر داشته باشید... ... استخدام افترافکت کار حرفه ای در تهران. :: نیازمندیهای .... نکات خانه داری,نکات طلایی خانه داری,دم کردن چای,فوت و فن این راهنما به شما ...

فوت وفن های حرفه ای دم کردن چای سالم و گوارا! | چای، نوشیدنی

www.ghatreh.com/news/.../فوت-وفنای-حرفه-کردن-چای-سالم-گوا...
Jul 14, 2016 - چای، نوشیدنی بسیاری از مردم است اما از مرحله دم کردن تا هنگام نوشیدن آن هم مثل هر کار دیگری باید آداب و روشهایی خاص را پی گرفت تا به نتیجه ای ...

نکاتی ساده برای دم کردن و نگهداری بهتر چای چای خوری حرفه ای - تی نیوز

tnews.ir/news/36c557625146.html - Translate this page
Feb 14, 2016 - فوت و فن دم کنی. ۱ – بهتر است از ظرف، کتری یا قوری و حتی فنجان‌های چینی برای دم‌کردن یا نوشیدن چای استفاده کنید. ۲ – سرامیک لعاب‌دار و ظروف ...

همه فوت و فن های دم کردن چای به شیوه حرفه ای تراز - پرشین فیلم

persianfilm.ccfun.ir/همه-فوت-و-فنای-دم-کردن-چای-به-شیوه-حرفه-ا...
5 days ago - به گزارش تراز ،چای؛ نوشیدنی محبوب ما ایرانیان است و در تمام مهمانی‌ها از جایگاه خاصی ...

چند نکته مهم در نگهداری و دم کردن چای خوب - آموزش آشپزی - loxblog.Com

ashpazyha.loxblog.com/.../چند%20نکته%20مهم%20در%20نگهداری...
نحوه دم کردن چای نحوه نگهداری چای,نکاتی برای نگهداری و دم کردن چای,نحوه خشک کردن به,بهترین روش ...... گوناگون » همه فوت و فن های دم کردن چای به شیوه حرفه ای - اخبار.

چای - چای خوشرنگ و خوش طعم [آرشیو] - روزمنو، محبوب ترین انجمن ...

www.roozmenu.com › ... › ریزه کاری های خانه داری
Aug 4, 2012 - 31 posts - ‎27 authors

طعمدار کردن چای (http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=4491) ... میشه كمی آب ریخت و چای رو گذاشت دم بكشه كه این عمل باعث می شه چای زودتر دم بكشه. ... متونین هل رو بکوبین داخل شیشه ای که چایی خشکتون رو نگهداری می کنین بریزین عطر هل داخل چایی درست حسابی .... اینم بگم که من چای خور حرفه ای هستم!

 

سعید بازدید : 270 جمعه 08 مرداد 1395 زمان : 15:33 نظرات ()
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 20
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 27
  • بازدید امروز : 45
  • باردید دیروز : 49
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 280
  • بازدید ماه : 1,100
  • بازدید سال : 11,998
  • بازدید کلی : 17,597